Tietosuojaseloste

Yleistä tämän sivuston käytöstä

Käyttämällä tätä sivustoa, sitoudut tässä mainittuihin ehtoihin. Ajantasaiset käyttöehdot ovat nähtävillä tällä sivulla. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman etukäteismainintaa.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet

Sivuston visuaalinen ilme ja sivuilla julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat, tekstit ja videot ovat tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta. Tekijä pidättää kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon. Aineiston kopiointi ja muokkaaminen on ehdottomasti kielletty ilman erillistä kirjallista lupaa tekijältä.

Linkittäminen muilta sivuilta on sallittua ja suositeltavaa. Videoita voi myös upottaa YouTuben tarjoamilla toiminnoilla. Upotusten yhteydessä tulee aina olla maininta wpopas.fi sivustosta.

Vastuu sivujen sisällöstä

Tämän sivuston tekijä ei ole vastuussa ohjeiden toimivuudesta tai mahdollisista ongelmista, joita käyttäjän sivulle aiheutuu tämän sivuston ohjeiden käytöstä. WordPressistä julkaistaan tasaisin aika välein uusia versioita, joten on mahdollista, että jotkin ohjeet eivät enää päde uusimmalle versiolle. Tällöin on mahdollista, että WordPress-sivusto hajoaa tai lakkaa toimimasta, vaikka kaikki olisi tehty annettujen ohjeiden mukaan.

Tuotantosivuille tehtävät muutokset tulisi aina ensin testata testisivustolla, joka vastaa tuotantosivustoa. Tuotantopäivitystä ennen tulisi myös ottaa aina varmuuskopiot, jotka voi palauttaa mahdollisten virhetilanteiden sattuessa. Päivitysoperaatiot voivat rikkoa sivuston toiminnallisuuden pahimmillaan niin, ettei edes ylläpitoon pääse käsiksi. Ongelmat eivät aina myöskään välttämättä johdu WordPressistä vaan palvelinalustan rajoituksista tai huonosti toteutetuista lisäosista. Kannattaa selvittää palvelinalustaa valitessa, mitä rajoituksia tarjoajan ympäristössä on. Ongelmatilanteissa voi kääntyä myös palvelintarjoajan puoleen, mutta heidän tukensa saattaa olla rajattua tai maksullista.

Kumppanuuslinkit

Sivustolla saattaa esiintyä paikoittain kumppanuuslinkkejä. Sivuston ylläpitäjä saattaa saada esimerkiksi välityspalkkion kumppanuuslinkin kautta tehdystä ostoksesta.

Sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa siitä, mitä kumppanuuslinkkien kautta ostetaan. Huomaa, että suosittelemme vain ja ainoastaan tuotteita ja palveluita, joita tämän sivuston ylläpitäjät ovat kokeilleet ja havainneet hyväksi.  On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi jotkin premium-lisäosat eivät välttämättä toimi kaikissa palvelinympäristöissä.